Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Can't start OEM server on window 2000 server
Can't start OEM server on window 2000 server [message #68452] Mon, 29 September 2003 20:48 Go to next message
iewvul
Messages: 4
Registered: September 2003
Junior Member
I installed the database, intellegent agent and OEM on the same machine. Database, IA start. But I can't start OEM server. I check the oms.nohup:
Could not find the COSNaming service. Aborting.VXA-1000 : Error starting OMS. Check the boot host name in omsconfig.properties file.

Any idea? BTW, what is the host name for my computer? I have no domain name.
Re: Can't start OEM server on window 2000 server [message #68453 is a reply to message #68452] Tue, 30 September 2003 06:08 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10697
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
1. edit omsconfig.properties files
2. change value of the property oem.boothost to localhost
3. restart the OMS

Re: Can't start OEM server on window 2000 server [message #68454 is a reply to message #68453] Tue, 30 September 2003 19:30 Go to previous message
iewvul
Messages: 4
Registered: September 2003
Junior Member
Thanks for your answer. The problem is sovled. Originally the oem.boothost is set to localhost. It doesn't work. However, after I changed it to the IP address, the OEM server starts normally.
Previous Topic: try
Next Topic: Oracle 9.2.0 OEM Performance manager!!!!
Goto Forum:
  


Current Time: Wed May 18 01:04:40 CDT 2022