Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » OEM console over the network fails to login
OEM console over the network fails to login [message #67966] Wed, 07 August 2002 05:57 Go to next message
Cristobal
Messages: 5
Registered: July 2002
Junior Member
Hi people,

I have an OMS running properly under Solaris 7. I'm administering it throught the local "oemapp console" exporting the display. If I try to connect with an OEM console on Win2K over the network I get a timeout while authenticating, without any error, while DBA Studio runs properly from the same Win2K machine.

Am I forgetting something ??

Have fun.
Re: OEM console over the network fails to login [message #67969 is a reply to message #67966] Thu, 08 August 2002 12:31 Go to previous messageGo to next message
Juergen
Messages: 7
Registered: August 2002
Junior Member
I had the same problems...
Disabling the MULTI_NIC option (no regard whether your OEM machine has more than one NIC or not) in the sysman config file solved it.
The syntax should be somewhere in the manuals...
Re: OEM console over the network fails to login [message #67971 is a reply to message #67966] Fri, 09 August 2002 05:52 Go to previous message
Mahesh Rajendran
Messages: 10697
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
did you get any specific error messages.
becuase the information you have provided is confusing.
please check the oms.nhup or any logs for specific erros.
Also wats the verison of OEM, oracle etc?
Previous Topic: Install Management server
Next Topic: EMCA missing in 8.1.7 full install
Goto Forum:
  


Current Time: Mon May 16 06:52:20 CDT 2022